Despre Noi

INAVATAM INVATAND PE ALTII – DOCENDO DISCIMUS

Cine suntem ?

Suntem o echipa de avocati specializati in solutionarea litigiilor de munca, atat pe cale amiabila, cat si pe cale judiciara, avand o experienta in acest domeniu de peste 15 ani.

Misiunea noastra este sa oferim clientului cele mai bune solutii, sa identificam si sa scoatem in evidenta acele criterii care satisfac cel mai bine interesele clientului, sa garantam obtinerea despagubririlor si respectarea drepturilor incalcate.

Ce ne caracterizeaza ?

Suntem tineri, corecti, fideli, avem curajul de a duce pana la capat ceea ce ne propunem si suntem capabili sa aparam drepturile si interesele clientilor nostri.

Pentru ca obiectivele pe care ni le propunem sa fie atinse, colaboram cu cei mai buni experti evaluatori, notari publici, executori judecatoresti, detectivi particulari, precum si alti specialisti in domenii care se intersecteaza cu drepturile si interesele clientilor nostri.

ONORARII

SUCCESUL DUMNEAVOASTRA ESTE SI SUCCESUL NOSTRU

Onorariile percepute de echipa noastra pentru prestarea serviciilor juridice sunt in stransa legatura cu rezultatul obtinut - ONORARII DE SUCCES -

Pentru a fi in acord cu dispozitiile prevazute de art.135 din Statutul profesiei de avocat, care interzic avocatului sa-si fixeze onorariile in baza unui pact "de quota litis" convenim intotdeauna cu clientii nostri, un onorariu minimal fix la incheierea contractului de asistenta juridica, iar onorariul de succes il incasam conform devizei noastre "SUCCESUL DUMNEAVOASTRA ESTE SI SUCCESUL NOSTRU".

Pactul "de quota litis" este o conventie încheiata între avocat si clientul sau, înainte de solutionarea definitiva a unei cauze, conventie care fixeaza exclusiv totalitatea onorariilor avocatului, în functie de rezultatul judiciar al cauzei, indiferent daca aceste onorarii constau într-o suma de bani, un bun sau orice alta valoare.

Tarif Consultanta Juridica