Termeni si Conditii

Termeni si conditii de acces a siteului Partaje-avocati.ro

Va rugam sa parcurgeti acest document cu atentie. Prin accesarea siteului Partaje-avocati.ro aflat la adresele http://www.partaje-avocati.ro si http://partaje-avocati.ro, denumit in continuare "Partaje-avocati.ro", sau prin orice alt fel de accesare a continutului acestui website, sunteti tinut sa respectati termenii documentului de mai jos asupra caruia se ati fost de acord. Acest website este mentinut si actualizat de Rusoiu & Asociatii - Cabinet de Avocat "Themis".
In situatia in care nu sunteti de acord cu termenii prezentului document, va rugam sa parasiti Partaje-avocati.ro si sa nu mai accesati acest site. Orice acces al Partaje-avocati.ro va fi consideram, de acum incolo, un accept al termenilor si conditiilor continute in documentul de mai jos.

1. Protectia proprietatii intelectuale
2. Utilizarea continutului "Partaje-avocati.ro"
3. Suspendarea accesului
4. Modificari aduse siteului
5. Inregistrare, parole si responsabilitati
6. Confidentialitate
7. Forumuri publice
8. Lipsa a garantiei, si declinari de raspundere
9. Forta majora
10. Diverse
11. Lege aplicabile si jurisdictieTermenii prezentului document dateaza de la 12 aprilie 2010.

1. Protectia proprietatii intelectuale

Continutul si designul Partaje-avocati.ro, precum si orice alt material avand legatura cu Partaje-avocati.ro trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la "Continut Partaje-avocati.ro"), apartin Partaje-avocati.ro si colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele Partaje-avocati.ro fara a detine o permisiune scrisa din partea Partaje-avocati.ro.

De asemenea, sunteti de acord ca prin scrierea unui material (articol, comentariu, post in forum, precum si orice alt tip de mesaj publicat) in Partaje-avocati.ro, transmiteti Partaje-avocati.ro un drept neexclusiv de autor cu privire la publicarea, republicarea, difuzarea precum si orice alta forma de expunere publica a materialului in cadrul Partaje-avocati.ro si produselor Partaje-avocati.ro, pe toata durata de existenta a drepturilor de autor asupra materialelor in cauza.

2. Utilizarea continutului Partaje-avocati.ro
Puteti copia si printa Continutul Partaje-avocati.ro doar pentru folosinta dvs. personala, lipsita de intentie comerciala. Cu expectia celor spuse mai sus, Continutul Partaje-avocati.ro nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.
Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Partaje-avocati.ro:
a. reproducerea sau stocarea Continutului Partaje-avocati.ro, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
b. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului Partaje-avocati.ro, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Partaje-avocati.ro.
c. indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Partaje-avocati.ro asupra Continutului Partaje-avocati.ro.
Orice utilizare a continutului Partaje-avocati.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului Partaje-avocati.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: office@partaje-avocati.ro.

3. Suspendarea accesului
Partaje-avocati.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la Continutul Partaje-avocati.ro sau la o parte a acestui continut.

4. Schimbari ale siteului
Partaje-avocati.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale Continutului sau. De asemenea, Partaje-avocati.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

5. Inregistrare, parole si responsabilitati

Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. PARTAJE-AVOCATI.RO nu va va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola peroanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati log off / sign out din contul dvs. in Forumul, Chatul sau alte servicii online oferite de PARTAJE-AVOCATI.RO, la sfarsitul fiecarei sesiune de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in siteurile sau serviciile furnizate de PARTAJE-AVOCATI.RO
Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs. atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public. (in cafenelele internet, spre exemplu).
Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, PARTAJE-AVOCATI.RO nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dvs. risc.
Fiecare inregistrare se face pentru un singur utilizator. Este interzisa partajarea datelor de acces (username si parola) in contul Partaje-avocati.ro, indiferent ca accesul se rezlizeaza de catre un utilizator sau un abonat Partaje-avocati.ro. Partaje-avocati.ro nu permite accesul mai multor utilizatori sau accesul unei retele la Continutul sau. IN situatia in care se descopera accese de acest gen, Partaje-avocati.ro isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul dvs. la Continutul sau, fara posibilitatea returnarii sumelor de bani care au ramas nefolosite din abonamentul platit de dvs.

6. Acord de confidentialitate
Informatia pe care dvs. o furnizati despre dvs. catre Partaje-avocati.ro va fi folosita doar in concordanta cu termenii Acordului de Confidentialitate al Partaje-avocati.ro.

7. Platformele de comunicatie puse la dispozitie de Partaje-avocati.ro
Partaje-avocati.ro va poate pune la dispozitie forumuri de discutie, clienti de CHAT, clienti de Instant Messenger si alte platforme de comunicare intre dvs. si ceilalti utilizatori Partaje-avocati.ro. IN ideea in care Partaje-avocati.ro nu poate si nici nu este interesat de filtrarea mesajelor postate sau trimise de utilizatorii sai prin intermediul acestor platforme de comunicatie, ne rezervam dreptul (care poate fi exercitat la momentul ales de noi si fara o notificare prealabila), de a sterge, muta sau edita aceste mesaje sau de a restrictiona accesul unora dintre utilizatori la una dintre platformele sale de comunicatie.
Dvs. sunteti singurul responsabil pentru continutul mesajelor dvs. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de mesaje prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de Partaje-avocati.ro este supusa urmatoarelor limitari:
- Nu puteti publica, transmite sau face referire la orice tip de mesaj care poate contine o forma unanim recunoscuta in societate ca fiind "publicitate" la diverse categorii de bunuri si servicii.
- Nu puteti publica, transmite sau face referire utilizatorilor sau membrilor Partaje-avocati.ro nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, indiferent ca aceasta trimitere se face sau nu prin intermediul sistemelor de comunicatie puse la dispozitie de Partaje-avocati.ro sau prin intermediul altor mijloace de comunicatie. Mai mult, contul dvs. de email pe care Partaje-avocati.ro vi-l poate pune la dispozitie este limitata de folosirea acestuia doar in conformitate cu cerintele legii sau ale moralei.
- Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin recomandari de a cumpara sau de a nu cumpara un anumit produs sau serviciu. De asemenea, nu puteti publica sau face referire in nici un fel la mesaje care contin informatii confidentiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mentiune a"confidential" sau cu orice alta mentiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta pretul, imaginea sau valoarea de piata al unui produs sau serviciu.
- Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in oprice fel dreptul de autor sau alte drepturi pe care le are un tert.
- Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea Partaje-avocati.ro sau a oricaror alte sisteme informatice (hardware sau software).
- Nu puteti colecta in nici un fel informatie indentificabila personal de la utilizatorii sau membri Partaje-avocati.ro.
- Nu puteti restrictiona sau elimina accesul unor alti utilizatori la platformele de comunicatie puse la dispozitie de Partaje-avocati.ro.
- Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje a caror sursa este ascunsa.
Prin transmiterea mesajelor dvs. catre sau prin intermediul oricarui mijloc de comunicatie Partaje-avocati.ro (chat, forum, email, mesaje private, liste de discutii, etc.), sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil vi veti despagubi Partaje-avocati.ro pentru price paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmitereii sau referintei de de catre dvs. a unor mesaje al caror continut incalca prevederile limitarilor de la paragraful precedent.
Forumul, Chatul Partaje-avocati.ro, precum si orice alta platforma de comunicatie Partaje-avocati.ro care face posibila publicarea unor teste, contin mesaje trimise de utilizatori, asupra carora Partaje-avocati.ro nu are nici un control. Partaje-avocati.ro nu poate garanta acuratetea, integritatea sau calitatea acestor mesaje. Unii utilizatori pot intelege ca este mai simplu sa incalce regulile statuate in acest acord, si, drept urmare, unele dintre mesajele publicate pot prezenta o realitate inselatoare, incompleta, incorecta sau agresiv orientata spre alte categorii sociale. Ar trebui deci sa discerneti inainte de a folosi informatia cuprinsa in aceste mesaje pentru a face o investitie sau orice alta actiune care implica folosirea de fonduri sau resurse proprii sau alte unor terti. Imaginea prezentanta de mesajele publicate poate fi uneori diferita de realitate.
Prin publicarea unui mesaj al dvs. pe unul dintre Forumurile Partaje-avocati.ro sau prin publicarea pe site, acolo unde acest lucru este posibil, a unui comentariu cu privire la unul dintre articolele publicate in Partaje-avocati.ro, sunteti de acord sa cedati Partaje-avocati.ro dreptul nelimitat si neexclusiv de a reproduce, modifica, traduce, publica, distribui sau face public respectivul text sau o parte din acesta.

8. Atentie !
Desi in fiecare moment face eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii articolelor publicate in site, Partaje-avocati.ro nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau, a siteului Partaje-avocati.ro, a software-ului Partaje-avocati.ro ori a produselor si serviciilor aparute sub egida Partaje-avocati.ro. Partaje-avocati.ro nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dara fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului,` intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site, chiar daca Partaje-avocati.ro va atentionase anterior ca folosirea acestor informatii fara un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.
Partaje-avocati.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site. De asemenea, Partaje-avocati.ro nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.
La cererea Partaje-avocati.ro, sunteti de acord sa exonerati de raspundere Partaje-avocati.ro pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului contract.

9. Forta Majora
Partaje-avocati.ro, afiliatii sau si in general, furnizorii de informatie catre Partaje-avocati.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile Partaje-avocati.ro, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Partaje-avocati.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la Partaje-avocati.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele partaje-avocati.ro, erorile de operare, greva, etc.

10. Diverse
Schimbarea termenilor prezentului acord. Partaje-avocati.ro este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Atunci cand acesti termeni se vor modifica insa, Partaje-avocati.ro va va notifica prin intermediul emailului si prin publicarea in prima pagina a siteului, a comentariului schimbarilor intervenite.Accesul in site si folosirea serviciilor Partaje-avocati.ro dupa momentul notificarii sau al afisarii comentariilor privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.
De asemenea, unele servicii oferite de Partaje-avocati.ro pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.
Publicitatea si continutul furnizat de alte parti. Parti ale continutului inclus in Partaje-avocati.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care Partaje-avocati.ro are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutului Partaje-avocati.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Partaje-avocati.ro nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, Partaje-avocati.ro nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din Partaje-avocati.ro.
Notficari Orice notificare catre Partaje-avocati.ro trebuie trimisa in scris, prin intermediul postei sau al faxului, la adresa mentionata in prezentul document.

11. Legea care guverneaza acordul
Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice p[e care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

Va multumim,
Echipa partaje-avocati.ro